Ezee e-sigaret - Veiligheid en service 

Mijn naam is Jes B. Jepsen, ik ben 52 jaar oud, inmiddels al 22 jaar getrouwd en de vader van twee zoons. Ik hou van goed eten, goede rum en af en toe een drankje. Ik rook al sinds dat ik 14 jaar oud ben, dus je zou me een genotszoeker kunnen noemen.

Ik heb nooit veel nagedacht over roken, maar ik realiseerde dat ik waarschijnlijk meer dan de helft van mijn leven heb geleefd. Je gaat meer nadenken over ’dingen’ en wat je jezel feigenlijk aandoet. Ik denk dat we allemaal ’wat langer zouden willen blijven’

Ezee e-sigaret jes

Wanneer je je e-sigaretten bij Ezee bestelt, zullen jouw veiligheid en service altijd op de eerste plek komen. 

Ik heb meerdere keren geprobeerd te stoppen met roken, en ik kwam erachter dat dit te lastig is voor mij. Ik begon met rondkijken voor alternatieven, namelijk e-sigaretten. Ik kwam er al snel achter dat ik het hervullen van vloeistof te veel moeite vond en dat de beschikbare e-sigaretten op de markt erg raar smaakte.

Dus, als je het goed wilt doen moet je het zelf doen. Zo begon ik. Met een achtergrond in reclame besloot ik dat niet alleen mijn e-sigaretten goed moeten smaken en van de hoogste kwaliteit moeten zijn, ze moeten ook een goed ontwerp hebben.

Het resultaat is Ezee zoals ze vandaag de dag zijn. Wij garanderen jouw veiligheid en service

Ik garandeer jou dat je via deze website veilig kan bestellen. We hebben geen abonnementen of kleine lettertjes, we halen geen geld van je rekening af totdat jij je producten hebt ontvangen. De kwaliteit van onze producten is superieur, maar mocht je toch een slechte e-sigaret hebben ontvangen, wisselen wij deze zonder gedoe om.

Ik kijk er naar uit om u de Ezee e-sigaretten toe te sturen en ik hoop en geloof dat u zal denken dat we in de roos hebben geschoten op het gebied van smaak en kwaliteit.

Køb Ezee e-cigaretter her