Wil je rookvrij worden? Probeer Ezee e-sigaretten

Tenzij je onlangs gearriveerd bent op onze planeet vanuit een ander zonnestelsel, hoeven we je niet te vertellen dat tabak roken erg schadelijk is voor je gezondheid. 

De reliteit voor veel rokers is dat dit niet overtuigend genoeg is om ze te laten stoppen. Uiteindelijk is het jouw lichaam en is het aan jou om het te behandelen zoals jij wilt, maar we willen je graag onze top tien positieve redenen laten zien waarom je toch zou willen stoppen met roken.

Als je nog twijfelt over e-sigaretten lees dan  meer over dit onderzoek: vaping is tot 95% veiliger dan roken volgens Public Health England.

Met e-sigaretten van Ezee-e is het veel makkelijker om rookvrij te worden zonder de prettige smaak en het gevoel van roken op te geven. 

Tien redenen waarom je rookvrij zou moeten worden: 

  1. Het laat je huid gezonder lijken 
  2. Het laat je beter slapen 
  3. Het geeft je meer energie 
  4. Het laat je minder buiten adem voelen 
  5. Je zal fysieke uitdagingen makkelijker kunnen voltooien 
  6. Je zal significant meer geld overhouden voor andere dingen 
  7. Je vingers zullen niet stinken of geel worden 
  8. Je kleren gaan niet stinken 
  9. Je hoeft niet meer naar buiten om te roken 
  10. Je zal doorhebben hoe sterk je dag draait om het roken en hoe erg activiteiten worden onderbroken door je behoefte voor een sigaret.

Als je het idee hebt dat je (een van de) bovenstaande redenen wilt bereiken, maar niet denkt dat je je gewoonte compleet kan stoppen, probeer dan alle of enkele van je dagelijkse sigaretten te vervangen door een Ezee e-sigaret. 

30 DAGEN UITDAGING : We dagen je uit om ten minste de helft van je wekelijkse sigaretten om te ruilen voor een Ezee e-sigaret.  

De verandering zal makkelijker zijn dan je denkt. Ze lijken op een normale sigaret, smaken net zo goed, geven je dezelfde nicotine-ervaring en ze besparen je op lange termijn geld. We garanderen het. 

Heb je het nog niet geprobeerd? Koop hier jouw nieuwe e-sigaret.