Bij Ezee zijn we ook levenslange rokers en net als veel andere rokers wilden we (of konden we) niet stoppen met roken. We gingen op zoek naar een goed alternatief voor de traditionele sigaret, eentje zonder de meer dan 590 giftige chemicalen die toegevoegd worden aan normale sigaretten en toch dezelfde rook-ervaring bieden.

We wilden niet investeren in vaping-sets of een trekje nemen van een raar glazen en chromen apparaat dat lijkt op iets wat je in een laboratorium tegenkomt. We zijn rokers en we wilden iets roken dat leek op een echte sigaret en ook zo smaakte en voelde. We wilden gewoon niet de negatieve effecten van de gevaarlijke tabaksrook hebben. 

De e-sigarettenmarkt had niet wat wij (en veel andere rokers) zochten, waardoor we gingen vastleggen en ontwerpen wat wij graag wilden in een e-sigaret: 

10 dingen die je moet weten over Ezee e-sigaretten: 

  1. Een e-sigaret die smaakt als een echte sigaret 
  2. Een e-sigaret die een elegant en herkenbaar ontwerp heeft 
  3. Een e-sigaret die de bekende ervaring in de keel geeft 
  4. Een e-sigaret die echte rook of damp geeft tijdens gebruik 
  5. Een e-sigaret die prijs-vergelijkbaar is aan ’echte’ sigaretten 
  6. Een e-sigaret die klaar voor gebruik is uit de verpakking 
  7. Een e-sigaret die een bewezen langdurige batterij heeft 
  8. Een elektrische sigaret van superieure kwaliteit 
  9. Een e-sigaret die de gebruiker een tevreden gevoel geeft 
  10. Een goed alternatief voor traditionele tabaksigaretten.

Met deze tien ’geboden’ begon onze taak. We hebben de wereld rondgereisd en we ontwikkelden een partnerschap met Sherri Inc. om onze prototypes en het ontwerp van onze eerste elektronische sigaret, de Ezee Go, te ontwikkelen. 

Sinds toen zijn we steeds sterker geworden en hebben we een wereldwijd succes gehad met toegeweide gebruikers in Engeland, Duitsland, Noord-Amerika en Scandinavië. Dit moedigde ons aan om onze producten uit te breiden met de Ezee oplaadbare e-sigaret. 

Onze zoektocht naar perfectie en onze toewijding aan onze eigen tien ’geboden’ blijft ons onderscheiden van de rest. Wij zullen nooit onze oorsprong vergeten als traditionele sigarettenrokers en onze toewijding aan jou is om het perfecte alternatief te blijven leveren, om jou voorgoed te laten overstappen naar e-sigaretten. 

Als je ons wilt vertellen wat je vindt van onze Ezee-producten, willen wij dit heel graag horen! Mail ons naar heir.