E-sigaretten - Het gemakkelijke alternatief.

Hier bij Ezee-e hebben we, als onverschrokken rokers, het onze missie gemaakt om de beste e-sigaret op de markt te leven. Een e-sigaret die lijkt op en smaakt als een echte sigaret. Een e-sigaret die voelt als en echte sigaret, maar die geen van de schadelijke stoffen bevat.  

Bij Ezee-e verkopen we niet heel veel verschillende e-sigaretten. We verkopen alleen onze eigen producten, omdat we hebben ontdekt dat de e-sigaret die we zochten nog niet bestond. Nu wel, en we willen hem graag met je delen. Bij Ezee-e bieden we je een simpel alternatief voor de schadelijke sigaret. We bieden jou een e-sigaret die de beste is in de markt. Een e-sigaret waarbij je zowel smaak als uiterlijk niet hoeft op te geven. 

Onze e-sigaretten hebben die bekende sigarettensmaak. 

We houden van roken. We houden van het gevoel en de smaak van roken. Daarom bieden we je een e-sigaret die smaakt en voelt als een echte sigaret, en die je dat bekende gevoel in je keel geeft wanneer je inademt. Het verschil tussen echte sigaretten en onze e-sigaretten is dat je geen schadelijke stoffen inademt die je in normale sigarettenrook vindt. Dit is omdat onze e-sigaretten geen tabak bevatten, maar vloeibare nicotine die verdampt in de e-sigaret. 

Onze meest populaire producten zijn: 

Ezee Go wegwerpsigaret 

Ezee Oplaadbaar

Net als het echte ding. Deze twee soorten zijn in vier sterktes beschikbaar: 0 mg, 12 mg en 20 mg. Je kan kiezen welk nicotine-niveau het beste bij jou past. Het kan niet makkelijker zijn! 

Elegante e-sigaret: hergebruiken of wegwerpen 

Onze e-sigaretten zijn van hoge kwaliteit en lijken echte sigaretten. In eenvoudige termen bestaat een Ezee e-sigaret uit een batterij, een verstuiver en een filter die nicotinevloeistof bevat. Wanneer je inademt door je e-sigaret, verwarmt de verstuiver de nicotinevloeistof in het filter, waardoor er een stoom onstaat die we kennen van sigaretten. De Ezee-e sigarreten geven dus het bekende gevoel van het roken van een normale sigaret. Je krijgt een elegante en mooie e-sigaret die smaakt als de traditionele sigaret die je kent en waar je van houdt, zonder de schadelijke bijwerkingen. De Ezee e-sigaretten zijn beschikbaar in wegwerpbare en oplaadbare variant. ’Ezee Go’ is voor wanneer je onderweg bent, en is een wegwerpbaar prodcut. Gebuiken en na gebruik weggooien, zo simpel is het. ’Ezee’ en ’Ezee Style’ zijn beiden oplaadbare e-sigaretten. Een oplaadbare e-sigaret is geschikt voor mensen die de batterij na gebruik niet willen weggooien en die op lange termijn geld willen besparen. De oplaadbare e-sigaret is ook geschikt voor mensen die willen wisselen tussen sterkte en smaak in je e-sigaret, omdat je het filter kan vervangen. 

Ezee e-sigaretten hoge kwaliteit e-sigaret: Elektronische sigaret online winkel 

Ezee e-sigaret: De weg naar een beter leven als roker 

Als voormalige rokers, zijn wij geen anti-rokers bij Ezee. We willen gewoon zoveel mogeijk mensen helpen om een minder schadelijke manier van roken te ontdekken. Door Ezee e-sigaretten te gebruiken als alternatief voor normale sigaretten, zal je snel ontdekken dat je ademhaling makkelijker gaat en je meer energie overhoudt voor fysiek uitdagende taken. Op elke manier heb je meer energie over. Als dit niet al voldoende was, hou je niet alleen energie over. De Ezee e-sigaret zal je bankrekening ook sparen. 

Welkom bij Ezee! We hopen dat je de e-sigaret vindt die bij jou past en voldoet aan jouw behoefte. Als je vragen hebt over onze producten, willen we je graag helpen door de contactformulieren die op onze website te vinden zijn. 


Mede mogelijk gemaakt door wpsnet.com