You appear to be from United States - please consider a regional EZEE site   

< Prev
Next >
Ezee Go wegwerpsigaret

Ezee Go wegwerpsigaret

Ezee Go is onze klassieke en meest populaire e-sigaret. Gemakkelijk in gebruik, zonder opladen of bijvullen: gewoon uitpakken en je bent klaar voor gebruik!
Ezee Oplaadbaar

Ezee Oplaadbaar

De fantastische Ezee-smaak is ook beschikbaar in een NIEUWE EN VERBETERDE oplaadbare versie. Dé oplossing als je een e-sigaret wilt met een lang leven en je geld wilt besparen op filters en batterijen.
Ezee Fun

Ezee Fun

De Ezee Fun is beschikbaar in vijf verfrissende smaken, namelijk Energy, Drop, Champagne, Cappuccino en Appel. Ze maken elke situatie beter, of je nou alleen thuis bent of uit bent in de stad.
Wordt een Ezee-verkoper

Wordt een Ezee-verkoper

Werk je in de verkoop, een restaurant, in de entertainment of ergens anders waar je je loon wilt verhogen door de beste e-sigaretten van het Verenigd Koninkrijk te verkopen? Stuur ons een bericht door hier te klikken, en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Geen schadelijke stoffen

Geen schadelijke stoffen

Nee, Ezee e-sigaretten bevatten geen schadelijke stoffen als ’diacetyl’ of andere gevaarlijke stoffen die in de media worden genoemd. Verder is de batterij niet zodanig krachtig dat deze in je hand zou kunnen ontploffen.
Ezee e-sigaretten met nicotine

Ezee e-sigaretten met nicotine

Ezee e-sigaretten worden zowel met als zonder nicotine verkocht. Voor de producten met nicotine is de sterkte weergegeven op de verpakking, evenals andere wettelijk voorgeschreven waarschuwingen.
Superieure smaak en gevoel

Superieure smaak en gevoel

Er is geen andere e-sigaret als Ezee. We hebben de traditionele smaak van tabak en mentholsigaretten weten vast te leggen en we hebben het verpakt in een elegant ontworpen e-sigaret met perfecte afmetingen. Samen met de vier verschillende sterktes zijn wij ervan overtuigd dat u geen andere e-sigaret op de markt vindt die een beter alternatief levert ten opzichte van traditionele sigaretten.
Rookvrij met Ezee-e

Rookvrij met Ezee-e

Wist je dat tabak meer dan 4000 gifstoffen bevat die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid? Onze Ezee producten bieden u het perfecte platform om de overstap van schadelijke, traditionele sigaretten naar e-sigaretten te maken. De Ezee e-sigaretten zijn ontworpen door rokers die een e-sigaret wilden die voor een echte ervaring zorgen.
Veiligheid en service bij Ezee-e

Veiligheid en service bij Ezee-e

Mijn naam is Jes en ik heb de Ezee e-sigaret ontworpen die zowel smaakt als voelt als een echte sigaret. Je kan Ezee kopen in wegwerp- of oplaadbare variant met tabak en menthol smaak. Er zitten geen abonnementen aan verbonden en er staat niks in de kleine lettertjes: je bestelt Ezee en je kan roken wanneer het je uitkomt. Volgens onze klanten is Ezee de beste elektrische sigaret die beschikbaar is.

Onze tevreden klanten zeggen:

Ik vond het erg gemakkelijk om van meer dan 30 sigaretten per dag terug te gaan naar ongeveer 5. Nu rook ik Ezee Go en doe ik ongeveer 2 dagen met één e-sigaret.
Pete Murphy   Manchester

Pete Murphy
Manchester

Ik ben erg enthousiast. Nadat ik ben begonnen met Ezee, was ik praktisch in staat om te stoppen met het roken van echte sigaretten.
Liz Barrett,  Hemel Hempstead

Liz Barrett,
Hemel Hempstead

Ik was verliefd vanaf het eerste trekje ;-) Eindelijk een e-sigaret die werkt en smaakt zoals het hoort.
Chris Collins   Birmingham

Chris Collins
Birmingham

Categorieën

Ezee Go

Ezee Go

Ezee Go contains about 400 puffs, equivalent to around 40 regular cigarettes, depending on your smoking style. Try our new Ezee Go "soft tip-filter" It’s only 16 grams and feels like a real cigarette.

Ezee

Ezee

Ezee oplaadbare e-sigaret
We bieden jou de bekende smaak en kwaliteit van Ezee Go met een oplaadbare batterij en vervangbare filters. Nu een nieuwe en verbeterde versie met een sterkere batterij, sterke filters en exclusief design.

Ezee Fun

Ezee Fun comes in five refreshing flavours of Energy Drink, Liquorice, Champagne, Cappucino and Apple. Theyre guarenteed to lighten up any situation, be you alone at home - or out on the town.

Mede mogelijk gemaakt door wpsnet.com