You appear to be from United States of America - please consider a regional EZEE site   

< Prev
Next >
< Prev
Next >
Ezee Pod

Ezee Pod

Ezee Pod wordt geleverd met een sterke 400 mAh batterij en een magnetische USB-oplader. Onze wegwerp Pods bevatten 1,6 ml e-liquid. 8 verschillende smaken. Ezee Pod is verkrijgbaar met 'Salt Nicotine' wat een krachtiger "punch" geeft.

Ezee Startpakket (Oplaadbare versie)

Ezee Startpakket (Oplaadbare versie)

Ezee e-sigaret startpakket met een oplaadbare batterij en wegwerp patronen. Geweldig als u een e-sigaret met een lange levensduur wilt en geld wilt besparen. Verkrijgbaar in Tabak- en Mentholsmaak met 0, 12 of 20 mg. Nicotine.

Ezee Go wegwerp e-sigaret

Ezee Go wegwerp e-sigaret

Wegwerp e-sigaret met klassieke smaken tabak en menthol. Eenvoudig in gebruik, zonder opladen of opnieuw vullen. Voorgevuld en klaar om te gaan! Kies tussen 0, 12 of 20 mg. nicotine.

Ezee Puff wegwerp nicotinevrij

Ezee Puff wegwerp nicotinevrij

Ezee Puff wegwerp e-sigaret is verkrijgbaar in 8 smaken: Tabak, Mentol, Bosbes, Passievrucht, Champagne, Cappuccino, Pina Colada en Appelsmaak - Allemaal nicotinevrij.

Ezee Energy

Ezee Energy

De belangrijkste ingrediënten van Ezee Energy zijn, Guarana (bevat de cafeïne), Taurine en Ginseng. Door in te ademen krijg je binnen enkele seconden het effect van cafeïne. We gebruiken dezelfde bewezen technologie als in onze andere producten.

Superieure smaak en gevoel

Superieure smaak en gevoel

Er is geen andere e-sigaret als Ezee. We hebben de traditionele smaak van tabak en mentholsigaretten weten vast te leggen en we hebben het verpakt in een elegant ontworpen e-sigaret met perfecte afmetingen. Samen met de vier verschillende sterktes zijn wij ervan overtuigd dat u geen andere e-sigaret op de markt vindt die een beter alternatief levert ten opzichte van traditionele sigaretten.
Rookvrij met Ezee-e

Rookvrij met Ezee-e

Wist je dat tabak meer dan 4000 gifstoffen bevat die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid? Onze Ezee producten bieden u het perfecte platform om de overstap van schadelijke, traditionele sigaretten naar e-sigaretten te maken. De Ezee e-sigaretten zijn ontworpen door rokers die een e-sigaret wilden die voor een echte ervaring zorgen.
Veiligheid en service bij Ezee-e

Veiligheid en service bij Ezee-e

Mijn naam is Jes en ik heb de Ezee e-sigaret ontworpen die zowel smaakt als voelt als een echte sigaret. Je kan Ezee kopen in wegwerp- of oplaadbare variant met tabak en menthol smaak. Er zitten geen abonnementen aan verbonden en er staat niks in de kleine lettertjes: je bestelt Ezee en je kan roken wanneer het je uitkomt. Volgens onze klanten is Ezee de beste elektrische sigaret die beschikbaar is.

Ezee wegwerp e-sigaretten online shop

Categorieën

Ezee Go Wegwerp E-sigaret Tabak en menthol 3 nicotinesterkten

De Ezee Go bevat tot 400 trekjes, wat neerkomt op ongeveer 40 normale sigaretten, afhankelijk van je manier van roken. Probeer eens onze Ezee Go zachte tipfilter. Hij is slechts 10 gram en hij voelt als een echte sigaret.

Ezee e-sigaret Kit met oplaadbare batterij en wegwerp filters

Ezee oplaadbare e-sigaret
We bieden jou de bekende smaak en kwaliteit van Ezee Go met een oplaadbare batterij en vervangbare filters. Nu een nieuwe en verbeterde versie met een sterkere batterij, sterke filters en exclusief design.

Ezee Fun Wegwerp E-sigaret allemaal nicotinevrij in 6 smaken

Ezee Fun is verkrijgbaar in zes verfrissende smaken Energy Drink, Drop, Champagne, Cappuccino, Pina Colada en Apple. Alle Ezee Fun e-sigaretten zijn nicotinevrij.

Ezee Pod e-sigaretten Kit - met meer stoom en smaak

Uw Ezee Pod startset bevat een sterke 400mAh-batterij en een magnetische USB-oplader. Merk op dat we de startsets met een lege pod verzenden voor veilige verzending. Onze batterijen zijn verkrijgbaar in zwart en zilver. De prijs is slechts 14,95€